OM GL VVS​

Siden 1979 har GL VVS a-s gennemført en lang række større VVS-entrepriser i byggerier for administrations- og industriejendomme samt hoteller. Men også mange boligbyggerier har installationer udført af GL VVS a-s. Sammen med renovering af ældre boligejendomme har denne type opgaver altid været en væsentlig del af vore aktiviteter. Institutionsbyggeri som skoler, plejehjem, ældreboliger og hospitaler har gennem de senere år været en vigtig del af vort forretningsområde.​

FIRMAPROFIL

De senere år har vi udvidet medarbejderstaben, til ikke kun at være vvs og blikkenslagere, men også ventilationsteknikere, isolatører og automatikfolk, således kan vi nu levere "den samlede teknikpakke" til fordel for vores kunder. Du skal derfor kun ringe et nummer hvis anlægget går ned.

Vore kompetente og veluddannede medarbejdere tilstræber hver dag at leve op til den målsætning.

For at engagere den enkelte medarbejder optimalt, er ansvar, kompetence og kvalitetssikring uddelegeret sammen med den direkte kontakt til kunden. Erfaringsmæssigt giver dette de bedste resultater for kunden samt en hurtig og smidig sagsbehandling.

Logistikstyring og stram projektledelse er værktøjet, der sikrer at tidsplaner overholdes.

Alle opgaver uanset størrelse er underlagt den nødvendige kvalitetssikring for en problemfri aflevering.

Efter aflevering af det færdige anlæg, følges det af vore dygtige og alsidige servicemontører, som rådgiver og vejleder for at opnå en optimal drift af anlæggene.​

MEDARBEJDERE

"Større kompetence og øget ansvar til den enkelte medarbejder."

Det er vort svar til kravet om øget produktivitet. Derfor vil ønsket til nye medarbejdere være viljen til at påtage sig et ansvar og evnen til at træffe beslutninger.

Efteruddannelse og vedligeholdelse af opnåede færdigheder er sammen med uddannelse af lærlinge hele tiden under udvikling.

Også på IT området arbejder vi på at flytte kontakten, kontor, kunde, leverandør online ud på den enkelte byggeplads.​

Firma

GL VVS a-s

CVR: 12476531

Adresse​

Symfonivej 29

2730 Herlev

Kontakt

Telefon: +45 44 84 22  88 

E-mail: gl-vvs@gl-vvs.dk